luni, 27 octombrie 2008

CRISTAL DE STANCA

            Cristalul de stanca sub denumirea de crackled cristal, care a fost incalzit pana la o anumita temperatura si apoi racit brusc, obtinindu-se o piatra spectaculoasa, stralucitoare, a castigat preferintele iubitorilor de geme. Si este normal, pentru ca sub forma aceasta,  ca bijuterie este mult mai atractiv decat in starea initiala in care are un aspect mai sec. In magazine se intalneste copia lui din plastic care este mult mai ieftina, dar plastic...oribil. Cand poti sa porti frumusete de cristale naturale care mai si actioneaza asupra ta benefic, tu sa porti plastic... 
Va prezint cateva coliere in care se regaseste cristalul de stanca :

70 lei
Colierul de granat  cu crackled cristal are un aspect delicat. Sunt chiar incantata de rezultatul acestei asocieri. Delicatetea granatului este scos in evidenta de stralucirea crackled cristalului.
Urmeaza o serie de coliere de onix negru cu cristal de stanca in 2 ipostaze :

55 lei
Onix cu cristal de stanca mat ; in starea aceasta cristalul de stanca are o frumusete aparte, mai discreta care este scoasa in evidenta de culoarea neagra a onixului.


90 lei
Onix negru cu mai mult cristal de stanca mat si crackled cristal


70 lei
Onix negru cu cristal de stanca mat


90 lei
Onix negru cu crackled cristal, mai multa stralucire. Accesoriile decorative sunt din argint tibetan si accesoriile tehnice sunt argintate.

     ....deci ce parere aveti ? E fascinant...dar asta numai iubitorii de pietre semipretioase pot sa inteleaga