luni, 22 iunie 2009

TURCOAZ

Pepite de de 10-20 mm, din turcoaz compun un set cu bratara elastica si cercei pe tortite placate cu rodium. Se poate asorta perfect cu colierul anterior.


bratara si cercei : 50 lei impreuna cu colierul : 100 lei

5 comentarii:

  1. Toate bijuteriile sunt super, dar cu argint faci? Sau de ce nu din rodiu, nu am vazut sa ai pe aici, unele persoane sunt sensibile la alte metale. Bratara din turcoaz este super, dar din ce este inchizatoarea? Ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere ; cu argint pot sa fac doar la cerere pentru ca se ridica substantial pretul, de aceea utiliez metale argintate antialergice mai ales la inchizatoare, capete sirag si lantisorul de prelungire. La cercei folosesc doar tortite argintate sau cu rodium, la cerere tortite din argint. Accesoriile decorative daca nu sunt argintate sau argint tibetan, sunt dintr-un aliaj mai reistent la oxidare din metale neferoase, nealergice. Multa lume este alergica la tot ce contine nichel de aceea nu prea se mai foloseste.
    Cu rodium nu am gasit decat tortite, bile, inchiatoare enervant de mica si pini, pe care le folosesc cu placere, dar nu prea se gasesc astfel de accesorii. Bratara din turcoaz e pe elastic si accesoriul decorativ e un aliaj mai rezistent la oxidare, se poate elimina.

    Cu drag,

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  3. bratara se poate vinde separat? si daca da, la ce pret? accesoriul de la inchizatoare poate fi un trandafiras? sau bratara cu cercei dreptunghiuri sau banuti? ti-am impuiat capul cu intrebari, dar bijuteriile tale ma fac sa stau toata ziua aici si sa le studiez. multumesc si suucces!

    RăspundețiȘtergere
  4. este chiar turcoaz, sau howlit pictat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este howlit vopsit, este turcoaz creta natural stabilizat

    RăspundețiȘtergere

ASTEPT REACTIILE VOASTRE