miercuri, 25 februarie 2015

TARG DE MARTISOR IN BUCURESTI - bijuterii din pietre semipretioase

Targul de Martisor si 8 Martie la Muzeul 

National de Geologie


In perioada 26 februarie - 8 martie 2015 Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie o noua editie a expozitiei de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase. 
Vedetele expozitiei vor fi rubinul si cuartul cristale in culorile martisorului despre care se spune ca simbolizeaza sanatatea, puritatea si dragostea pentru tot ce este frumos. Rubinul, regele pietrelor preţioase este cel mai dur mineral după diamant, avand duritatea 9 pe scara Mohs, dar şi numărul 2050 care semnifică temperatura (în grade Celsius) la care se topeşte frumosul cristal. Cristaloterapeutii considera ca datorită formei sale cristaline particulare de spirală elicoidală, cuarţul este cel mai puternic amplificator curativ şi energetic de pe planetă. Zăcămintele din lumea întreagă absorb, înmagazinează, eliberează şi reglează energia, deblocând-o.
La eveniment vor participa peste 40 de expozanti specializati in mineralogie si cristaloterapie.
In zilele de 1 si 8 martie 2015 doamnele si domnisoarele beneficiaza de intrare gratuita in cadrul muzeului. Expozitia va fi deschisa in intervalul orar 10.00-18.00( ultima intrare 17.00), costul unui bilet de intrare fiind de 8 lei/ 4 lei redus.
Informatii suplimentare la : 031/4381744 sau pe 
www.geology.ro


VA ASTEPT CU DRAG SA-MI VIZITATI STANDUL 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ASTEPT REACTIILE VOASTRE